lunes, mayo 07, 2007

Sugerencias para el metro

Si el metro de Valencia quiere ser como el de Madrid o el de Barcelona, no en tamaño, sino en servicio, debería comenzar por generar demanda en lugar de ir por detrás de ella. Frecuencias de 15 ó 20 minutos por el centro en hora punta obligan a muchos usuarios a aprenderse los horarios y correr, a pedir salir antes del trabajo y, al final, a no bajar si se tiene prisa porque si lo pierdes estás perdido. Esto, claro, para cuando haya convoyes y no se averíen tanto.
Javier Alfonso, hoy, en 20minutos.
_________

Actualización: Javier acierta, como siempre, en su análisis. La prueba, hoy mismo:
Una avería en la parada de metro de Àngel Guimerà entre las 7.50 y las 8.00 horas ha ocasionado retrasos de unos diez minutos a los viajeros de la línea 3 en dirección Rafelbunyol, ya que el convoy averiado ha tenido que descargar a todos sus pasajeros en esta parada.

3 Comments:

Blogger Vent d Cabylia said...

Una p**a merda és el que és el nostre metro. No sé la línia 3, però la 5, la que va a l'estació del Nord i a l'aeroport (que hauria de ser, si cap, més puntual), s'ha botat el convoi de les 8:02 directament.
He arribat a l'estació d'Amistat a les 7:47, just quan se n'anava el que va a l'aeroport. Val, doncs, espere el que marca a les 8:02 perquè a les 8:30 he d'estar a l'estació del Nord. A les 8:02 el marcador canvia a les 8:05, a les 8:05 a les 8:07, a les 8:07 a les 8:10 i a les 8:10 canvia a les 8:17, un torn sencer. Enrabiat i temorós que continue endarrerint-se, cride mon pare per tal que em duga a l'estació. He arribat a les 8:30 en punt, l'últim i quasi esperant-me que estaven.
Si l'arribe a perdre els denuncie perquè m'hagueren llançat a perdre dos afers essencials que havia de solucionar a Barcelona inexcusablement este matí. Crec que és denunciable i el que més em fot és la mentalitat provinciana i autosuficient de les autoritats i els mitjans de comunicació valencians en el tema concret del metro de València-ciutat, com si fóra una meravella mundial i deu ser dels pitjors de les ciutats mitjanes europees i espanyoles. Un poquet d'alçada de mires, per favor!

2:17 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Quanta raó tens amic, això em va passar a mi amb "Aragón".

I moltes més coses. Ara ja no diuen la parada o els cartells en valencià i després en castellà, ara directament ho fan en castellà i després hi ha voltes que ho diuen en valencià amb recoxineo, això és una agressió més de tantes, al final ho tiraran només en castellà, i sinó temps al temps.

El metro de València es una puta merda.

5:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Dissabte passat anàvem a l'aeroport (per anar a París) i preteníem fer-ho des d'Àngel Guimerà a les 6.30 del matí, però aquell comboi ja havia partit a les 6.20...
...després d'haver pagat el metro, al meu amic i a mi ens va tocar eixir i agafar un taxi: 12 euros més

...peeimmm!!! tracatrà!

8:50 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home