miércoles, noviembre 21, 2007

Eliseu y Jaime de Marichalar


Descubrir la capacidad mediática de Eliseu Climent a estas alturas de la corrida (con perdón) puede parecer un poco inocente, pero no deja de sorprender esta foto, vista en elpais.com. Climent, hoy, con Jaime de Marichalar -en calidad de presidente de la Fundación AXA-Winterthur- en el Octubre Centre de Cultura Contemporània, destapando el 'archivo secreto' de los Borja.

[Esa foto sólo aparecía en la portada del digital de El País a la hora de escribir esta entrada. En la información interior, la imagen es otra. Ambas de Carles Francesc]

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

La foto pot paréixer una mica surrealista, però té la seua explicació: la Fundación AXA Winterthur, de la qual Jaime de Marichalar és president, ha finançat la digitalització dels documents borgians.
Allò que no té explicació és l'absència de representants de la Generalitat en l'acte (potser el senyor Camps estava molt ocupat preparant el viatge a Roma per tal d'assistir al nomenament cardenalici de l'arquebisbe?).

Si surrealista és la foto, més encara ho fou la informació apareguda en els informatius de Canal 9: no hi es va fer cap menció d'Eliseu Climent, ni de l'Institut d'Estudis Borgians, entitat que ha dut a terme el procés de digitalització. Per a la televisió pública dels valencians l'únic protagonista de l'acte era el duc de Lugo.

9:09 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home